Jouw website laten ontwerpen?

Je draait al even mee als ondernemer en het gaat je goed af. Toch heb je nooit de tijd genomen voor een professionele website. Of misschien ben je zelf een aantal jaar geleden aan de slag gegaan en is je website toe aan iets beters. Iets véél beters.

Met een professionele website zorg je voor de juiste uitstraling van je business. Jouw passie spat met de juiste vormgeving van het beeldscherm. En dat is pre-cies wat jouw klanten zoeken.

Floating Item
Floating Item

Klaar om de volgende stap te nemen?

Dit is hoe we te werk gaan:
digitale kennismaking

Digitale kennismaking

Tijdens de Zoom call vraag ik je alles over wie jij bent, over jouw business, jouw ideale klant en het doel dat je wil bereiken met de website. Ook ben ik benieuwd naar je smaak/stijl: van welke webdesigns word je blij en van welke juist niet? Als je voorbeelden hebt, ontvang ik die graag.

I’m all yours

Offerte akkoord? Dan gaan we écht samen aan de slag.

webdesign

Jouw input is goud waard

Zonder branding en zonder tekst komen we niet ver. Voordat ik los ga met mijn creativiteit op het design, heb ik nodig:

 • IJzersterke (en het liefst converterende en SEO-proof) teksten
 • Liggende en staande gecomprimeerde foto’s* voor een nog mooier design
 • Jouw favoriete lettertype
 • Een logo
 • Een kleurenpallet dat op iedere pagina terugkomt
 • Algemene voorwaarden

Wil je alleen het áller, allerbeste? Dan raad ik je aan om dit uit handen geven. Ik verwijs je met liefde door naar de beste ondernemers uit mijn netwerk.

*Iedereen wil natuurlijk een snelle website. Zorg daarom dat je foto’s niet groter zijn dan 250 kb. Je kunt je foto’s met diverse programma’s zelf comprimeren.

webdesigner volendam

Inspiratie

Heb je bepaalde huisstijlen die je aanspreken? Toffe dingen in je hoofd zitten? Show me. Heb je nog geen idee wat bij jou past qua vormgeving en design? Dan komen we op basis van een aantal voorbeelden samen tot een ontwerp dat er helemaal uitspringt. We hebben regelmatig contact, zodat jij precies aan kunt geven wat je wil.

Webdesign

Webdesign & feedback

Terwijl jij je focust op jouw core business, creëer ik op basis van jouw input een eerste opzet van de home pagina. Spreekt het design je aan of wil je extra input leveren? Tijdens de sneak peek voorzie je mij van al jouw feedback, zodat jij 100% tevreden bent met iedere knop, de kleur en de opbouw.

Op basis van jouw aanpassingen laat ik mijn creativiteit de vrije loop gaan voor de overige pagina’s voor het complete plaatje.

Webdesign

SEO-proof

Organisch verkeer willen we allemaal. Dat kan maar op één manier: met een website die SEO-proof is. Ik zorg voor een duidelijke menu-structuur, zodat ook Google ziet dat jij een logische website hebt. Daarnaast ontvang je een snelle website, zodat klanten niet afhaken na een lange laadtijd én staat overal een Call to Action op je pagina. Zou zonde zijn als je klanten geen actie ondernemen natuurlijk.

Zijn je teksten SEO-proof geschreven? Ook die worden per pagina tot in de puntjes verwerkt zodat je online vindbaar bent.

Webdesign

Jouw website gaat live

Jouw website is ready to go!

Als laatste puntje: zorg altijd voor een goed onderhoud van je website. Geef je de updates van de plugins en de beveiligingscertificaten liever uit handen? Sluit dan een abonnement af, zodat je hier niet meer aan hoeft te denken. Better safe than sorry. 

website laten bouwen

Webdesign laten ontwerpen

Dus wil jij:
 • Next level gaan met een professionele website
 • Uitstralen waar jouw dienst of product voor staat
 • Jouw ideale klanten aantrekken, omdat de uitstraling én SEO on point zijn
 • Naast aantrekken vooral ook converteren?
 • Geen ‘dertien in een dozijn’ webdesign, maar een knaller van een website waarmee je jezelf onderscheidt van je concurrenten

Lieve woorden

Karlijn Verkaik

Karlijn Verkaik

Fitness fotograaf

Samenwerken met Janey is voor mij echt de beste keuze ever geweest. Ik was zelf al maanden aan het stoeien met een website en ik kwam er door tijdgebrek niet aan toe. Na de call met Janey en Kristel (die de teksten verzorgd heeft) was het gevoel zo goed.

Janey is professioneel, reageert snel, denkt mee, is creatief en communiceert goed en duidelijk. Ik was mij er niet van bewust dat er zoveel kwam kijken bij het maken van een website, maar Janey heeft mij daar doorheen geholpen en ik ben ontzettend blij met het resultaat.

Echt een aanrader!

Maaike van de Graaf

Maaike van de Graaf

Copywriter

Lang heb ik getwijfeld of ik zelf een website wilde bouwen, maar ik ben onwijs blij dat ik het aan Janey heb overgelaten. Ze is communicatief sterk, luistert naar je, denkt met je mee en is ook nog eens heel creatief. Binnen mum van tijd heeft ze de website van m’n dromen gecreëerd waardoor ik al veel mooie mensen heb mogen toevoegen aan mijn klantenkring. Heel erg bedankt Janey

Janey kok webdesigner

Wat kost het om een website te laten bouwen?

Zoals je al hebt gelezen, ontvang je geen standaard webdesign. Jij bent uniek, jouw bedrijf is uniek, dus dat geldt natuurlijk ook voor de prijs van jouw website. Een website laten ontwerpen is dus voor iedereen verschillend. Ben je benieuwd naar de kosten? Show me your ideas en je ontvangt een op maat gemaakte offerte.

Meest gestelde vragen

none

hai

Ik heb al een domeinnaam en hosting

Geen probleem. Hier kunnen wij de website gewoon op bouwen. Wel is het zo dat als je het onderhoud van je website aan ons wilt uitbesteden dat wij daar als voorwaarde voor hebben dat de hosting en domein bij ons geregistreerd staan anders kunnen wij niet de service bieden die wij garanderen. Mocht je hier interesse in hebben kunnen wij het bestaande domein en hosting altijd overnemen. 

Ik heb het design van mijn website al, kan jij dit voor mij bouwen?

Dit kan zeker, neem even contact op voor de mogelijkheden. 

Je portfolio ziet er goed uit, maar het is niet helemaal mijn stijl.

Iedere website is anders, net als ieder mens anders is. Iedereen heeft zijn eigen stijl en die stijl laat ik ook terug komen in de websites die ik bouw. Zullen we kijken of jouw stijl ook samen te vatten is in een geweldige website?

none

hai

Kan ik zelf aanpassingen maken aan de website?

Dat kan zeker, bij de oplevering van de website ontvang jij van mij een gepersonaliseerde video waarin ik jou precies uitleg hoe jij bijv. teksten en/of afbeeldingen kunt aanpassen. 

Wat heb ik allemaal nodig voordat ik de website laat bouwen?

Voordat ik van start kan heb ik ijzersterke teksten nodig, foto’s zowel liggende als staande foto’s, branding (kleuren, lettertypes, en logo) en jouw algemene voorwaarden, privacy verklaring en cookie verklaring. Denk je nu, oke dit wordt me even te veel. Ik koppel je met liefde aan hele leuke ondernemers uit mijn netwerk die dit voor jou uit handen nemen. 

Moet ik zelf het DIVI thema aankopen?

Wanneer je bij ons je website laat maken, krijg je van ons een DIVI licentie. Zolang jij bij ons klant blijft, blijft deze licentie geldig. 

Even snel een vraag?