Jouw One-pager laten ontwerpen?

Haal jij als zzp’er, freelancer of kleine ondernemer (bijna) al jouw klanten uit jouw netwerk? Zit je niet verlegen om genoeg klanten? Hoe fijn is dat!

Toch mis je een online visitekaartje waarmee je vol trots in één oogopslag aan je klanten laat zien wat jij te bieden hebt. Ondanks het feit dat je klanten via-via weten wat je doet, is een website toch echt onmisbaar. Eén geluk, dat hóéft geen website van 5 pagina’s te zijn, want met een one-pager steel je ook de show.

En dat geldt net zo goed voor startende ondernemers. Wil je beginnen met één pagina? Geen probleem. Na de one-pager kan jouw website altijd nog uitgebreid worden op het moment dat ook jouw diensten uitbreiden.

Eén ding is zeker: jouw business mag online geshowd worden.

Klaar om de volgende stap te nemen?

Dit is hoe we te werk gaan:
digitale kennismaking

Contact

Tijdens een digitaal gesprek bespreken we jouw wensen en het doel dat je wil bereiken met jouw one-pager. Je geeft jouw wensen door, zodat ik precies weet wat jij wil. Kun je wel wat inspiratie gebruiken? Dan help ik je mee op weg door voorbeelden en inspiratieborden te laten zien. 

Offerte akkoord? Dan gaan we écht aan de slag.

webdesign

Wat heb ik nodig?

Zonder tekst, branding of logo komen we (nog) niet ver. Voordat ik aan de slag ga, ontvang ik daarom graag:

 • Kneitergoede teksten die precies bij jou en je bedrijf passen
 • Staande en liggende gecomprimeerde foto’s*
 • Jouw favoriete lettertype
 • Kleurencombinaties waar je blij van wordt
 • Een logo van jouw bedrijf
 • Algemene voorwaarden

Is dit niet jouw specialisme? Dan schakel ik met liefde en plezier de beste ondernemers uit mijn netwerk in, zodat je op alle fronten onweerstaanbaar bent voor jouw klanten.

*Iedereen wil natuurlijk een snelle website. Zorg daarom dat je foto’s niet groter zijn dan 250 kb. Je kunt je foto’s met diverse programma’s zelf comprimeren.

webdesigner volendam

Inspiratie

Heb je al bepaalde ideeën of voorbeelden voor jouw website? Mooi, dan nemen we dat als uitgangspunt. Geen zorgen als dat niet het geval is. Met behulp van voorbeelden komen we samen tot een design dat er helemaal uitspringt. Tijdens onze sessie wordt het vanzelf helder wat je wel en niet wil. 

Webdesign

One-pager ontwerpen

Heb je al bepaalde ideeën of voorbeelden voor jouw website? Mooi, dan nemen we dat als uitgangspunt. Geen zorgen als dat niet het geval is. Met behulp van voorbeelden komen we samen tot een design dat er helemaal uitspringt. Tijdens onze sessie wordt het vanzelf helder wat je wel en niet wil. 

Webdesign

Feedback

Is jouw one-pager naar je zin? Wil je her en der een aanpassing? Met jouw feedback maken we jouw pagina nóg unieker. Ik ben pas tevreden als jij 100% trots bent op het eindresultaat.

Webdesign

Ready, set, GO!

Zodra alle feedback is verwerkt, is het tijd voor de launch. Jouw one-pager is klaar voor gebruik!

Heb je geen verstand van technische updates en de beveiliging van je website? Sluit dan voor de veiligheid een onderhoudsabonnement af. Zo hoef jij je alleen maar bezig te houden met jouw klanten en zorg ik dat jouw website uit de buurt van hackers blijft.

Unieke website bouwen

De voordelen van een one-pager

 • Het is perfect als startende ondernemer óf voor ondernemers die al hun klanten uit hun netwerk halen.
 • Een one-pager kan op ieder moment uitgebreid worden met meerdere pagina’s.
 • Het is helder, compact en overzichtelijk, waardoor klanten niet verdwalen op jouw website.
 • Eén duidelijke Call to action: maak van jouw lezers jouw klanten.

De nadelen van een one-pager

 • Je bent nagenoeg niet goed vindbaar, omdat één pagina amper organisch verkeer trekt. Je kunt dit oplossen door zelf (SEO-proof) blogs toe te voegen.

Doe mij maar zon One-pager, wat krijg ik daar allemaal bij?

 • Een one-page website volledig op maat gemaakt in jouw stijl die dient als online visitekaartje
 • Een Zoom-call van 60 min. waarin we jouw wensen bespreken en kijken hoe we tot het beste resultaat komen.
 • Levenslang gebruik inclusief updates van het premium WordPress thema Divi ter waarde van $249, indien je klant blijft bij Janey Kok
 • Responsive design, ik zorg ervoor dat jouw website er fantastisch uit ziet op zowel desktop, tablet en mobiel
 • Een cookiemelding volledig in jouw huisstijl
 • Coming soon pagina in jouw huisstijl
 • Oeps, pagina niet gevonden (404) pagina in jouw huisstijl
 • Koppeling met Calendly zodat klanten gelijk een afspraak bij jou kunnen boeken
 • Plugin voor betere vindbaarheid in google, hier stel ik de basis SEO van in!
 • Wil je na de lancering zelf een tekst of afbeelding aanpassen? Je krijgt er op maat gemaakte video’s bij voor aanpassingen!
 • Én je kunt er ook nog voor kiezen om het onderhoud van je website aan mij over te laten dan krijg je de WP rocket plugin (voor de snelheid van je website) ter waarde van €250 euro per jaar erbij.

Klinkt dit als iets voor jou? Óf wil je graag even sparren of dit iets voor jou is of dat je liever voor een volledige website gaat,  plan dan een belletje met mij in dan kijken we even naar de verschillende mogelijkheden.

 

Je hebt al een One-pager (met al bovenstaande opties excl onderhoud) voor €750,- excl. btw

Lieve woorden

|

Mijn domeinnaam had ik al aangeschaft maar ik keek er zo tegen op om zelf een website te bouwen. Pas een jaar later durfde ik de stap te wagen en heb ik Janey benaderd. Ze bood een luisterend oor, ik vertelde haar mijn ideeën en wensen. Zij is daar mee aan de slag gegaan. Ik zag de dingen terug die ik wilde maar ook haar eigen input was te zien en daar was ik heel erg blij mee want daar was ik zelf niet op gekomen. Trots ben ik op mijn website. Ik laat het aan iedereen zien. Het was een feestje om met Janey samen te werken. Zij is mij go-to voor webdesign. Voor mijn nieuwe business idee zal een nieuwe website moeten worden gemaakt. Daar ga ik Janey absoluut weer voor vragen.

– Daisy de Fretes

www.daisydefretes.com

|

Lang heb ik getwijfeld of ik zelf een website wilde bouwen, maar ik ben onwijs blij dat ik het aan Janey heb overgelaten. Ze is communicatief sterk, luistert naar je, denkt met je mee en is ook nog eens heel creatief. Binnen mum van tijd heeft ze de website van m’n dromen gecreëerd waardoor ik al veel mooie mensen heb mogen toevoegen aan mijn klantenkring. Heel erg bedankt Janey

– Maaike van de Graaf

www.maaikevandegraaf.com

|

Janey heeft mijn website gemaakt en daar ben ik ontzettend blij mee. De website is super mooi, hartstikke snel en in het hele proces heeft Janey van a tot z met me meegedacht. Eerder heb ik zelf een website gemaakt voor een eigen reisblog, maar ik ben zó blij dat ik het heb uitbesteed dit keer. Het is zóveel meer dan een gemiddelde website en krijg er iedere dag nog complimenten over. Ik raad Janey 100% aan.

– Kristel Jansen

www.kristeljansen.com

Wat kost het om een One-pager te laten bouwen?

Wil jij de trotse eigenaar van een uniek ontwerp voor een one-pager worden, die je aan iedereen trots laat zien?

Iedere ambitieuze ondernemer heeft andere, grootse wensen. Om daaraan te voldoen én om van jou een 100% tevreden klant te maken, zorg ik altijd voor een op maat gemaakte offerte. Je hebt al een one-page website voor €750,- euro excl btw. Wil je dit uitbreiden met bijv. een blog of heb je iets anders leuks in gedachten, neem dan hieronder contact op voor een op maat gemaakte offerte!

Meest gestelde vragen

none

hai

Ik heb al een domeinnaam en hosting

Geen probleem. Hier kunnen wij de website gewoon op bouwen. Wel is het zo dat als je het onderhoud van je website aan ons wilt uitbesteden dat wij daar als voorwaarde voor hebben dat de hosting en domein bij ons geregistreerd staan anders kunnen wij niet de service bieden die wij garanderen. Mocht je hier interesse in hebben kunnen wij het bestaande domein en hosting altijd overnemen. 

Ik heb het design van mijn website al, kan jij dit voor mij bouwen?

Dit kan zeker, neem even contact op voor de mogelijkheden. 

Je portfolio ziet er goed uit, maar het is niet helemaal mijn stijl.

Iedere website is anders, net als ieder mens anders is. Iedereen heeft zijn eigen stijl en die stijl laat ik ook terug komen in de websites die ik bouw. Zullen we kijken of jouw stijl ook samen te vatten is in een geweldige website?

none

hai

Kan ik zelf aanpassingen maken aan de website?

Dat kan zeker, bij de oplevering van de website ontvang jij van mij een gepersonaliseerde video waarin ik jou precies uitleg hoe jij bijv. teksten en/of afbeeldingen kunt aanpassen. 

Wat heb ik allemaal nodig voordat ik de website laat bouwen?

Voordat ik van start kan heb ik ijzersterke teksten nodig, foto’s zowel liggende als staande foto’s, branding (kleuren, lettertypes, en logo) en jouw algemene voorwaarden, privacy verklaring en cookie verklaring. Denk je nu, oke dit wordt me even te veel. Ik koppel je met liefde aan hele leuke ondernemers uit mijn netwerk die dit voor jou uit handen nemen. 

Moet ik zelf het DIVI thema aankopen?

Wanneer je bij ons je website laat maken, krijg je van ons een DIVI licentie. Zolang jij bij ons klant blijft, blijft deze licentie geldig. 

Even snel een vraag?