Jouw website laten ontwerpen?

WordPress website op maat met de Divi Theme Builder

Je draait al even mee als ondernemer en het gaat je goed af. Toch heb je nooit de tijd genomen voor een professionele website. Of misschien ben je zelf een aantal jaar geleden aan de slag gegaan en is je website toe aan iets beters. Iets véél beters.

Met een professionele website zorg je voor de juiste uitstraling van je business. Jouw passie spat met de juiste vormgeving van het beeldscherm. En dat is pre-cies wat jouw klanten zoeken.

volledige website laten maken

01. Volledige website op maat

Een website maken doen we 100% samen. Jouw wensen en ideeën die je altijd al in je hoofd had, komen tot zijn recht in jouw website. Zonder standaard templates, maar juist volledig op maat gemaakt, ontvang jij een converterende website.

onepager laten maken

02. One-pager

Is jouw netwerk key als het gaat om klanten aantrekken? Mooi! Toch ben je op zoek naar een online visitekaartje. Met een one-pager ontvang je één pagina over jouw business. Ook als startende ondernemer is een one-pager een perfecte oplossing.

Lieve woorden

Daisy de Fretes

Daisy de Fretes

Food fotograaf

Mijn domeinnaam had ik al aangeschaft maar ik keek er zo tegen op om zelf een website te bouwen. Pas een jaar later durfde ik de stap te wagen en heb ik Janey benaderd. Ze bood een luisterend oor, ik vertelde haar mijn ideeën en wensen. Zij is daar mee aan de slag gegaan.

Ik zag de dingen terug die ik wilde maar ook haar eigen input was te zien en daar was ik heel erg blij mee want daar was ik zelf niet op gekomen.

Trots ben ik op mijn website. Ik laat het aan iedereen zien. Het was een feestje om met Janey samen te werken. Zij is mij go-to voor webdesign.

Voor mijn nieuwe business idee zal een nieuwe website moeten worden gemaakt. Daar ga ik Janey absoluut weer voor vragen.

Stefanie Fruehwacht

Stefanie Fruehwacht

Social media & Community manager

Janey made everything look so simple and understandable. She didn't only listen to my ideas, wishes and visions very attentively and gave me her honest and open feedback about it, she also always came up with more ideas and aspects to improve the website.

In every single message and call I could feel her commitment and dedication to give her best to make this website exactly what I visualized. And she exceeded my expectations by far. I am absolutely happy with the result and love scrolling through the different pages and articles, admiring all the details and additional features she came up with. Janey also gave me a crash course in adjusting and editing, so I am also able to add content to as well. I very much appreciated the Easy and quick communication throughout the whole process. Janey was always there with feedback and suggestions on how to implement certain parts.

Thank you so much again for your help, Janey, its such a pleasure to be working with you!

Zullen we even kennismaken?

Uiteraard geheel vrijblijvend. We plannen een belletje in om te kijken of er een match is en om jouw wensen door te spreken. Aan de hand van het belletje stel ik een vrijblijvende offerte op!

Meest gestelde vragen

none

hai

Ik heb al een domeinnaam en hosting

Geen probleem. Hier kunnen wij de website gewoon op bouwen. Wel is het zo dat als je het onderhoud van je website aan ons wilt uitbesteden dat wij daar als voorwaarde voor hebben dat de hosting en domein bij ons geregistreerd staan anders kunnen wij niet de service bieden die wij garanderen. Mocht je hier interesse in hebben kunnen wij het bestaande domein en hosting altijd overnemen. 

Ik heb het design van mijn website al, kan jij dit voor mij bouwen?

Dit kan zeker, neem even contact op voor de mogelijkheden. 

Je portfolio ziet er goed uit, maar het is niet helemaal mijn stijl.

Iedere website is anders, net als ieder mens anders is. Iedereen heeft zijn eigen stijl en die stijl laat ik ook terug komen in de websites die ik bouw. Zullen we kijken of jouw stijl ook samen te vatten is in een geweldige website?

none

hai

Kan ik zelf aanpassingen maken aan de website?

Dat kan zeker, bij de oplevering van de website ontvang jij van mij een gepersonaliseerde video waarin ik jou precies uitleg hoe jij bijv. teksten en/of afbeeldingen kunt aanpassen. 

Wat heb ik allemaal nodig voordat ik de website laat bouwen?

Voordat ik van start kan heb ik ijzersterke teksten nodig, foto’s zowel liggende als staande foto’s, branding (kleuren, lettertypes, en logo) en jouw algemene voorwaarden, privacy verklaring en cookie verklaring. Denk je nu, oke dit wordt me even te veel. Ik koppel je met liefde aan hele leuke ondernemers uit mijn netwerk die dit voor jou uit handen nemen. 

Moet ik zelf het DIVI thema aankopen?

Wanneer je bij ons je website laat maken, krijg je van ons een DIVI licentie. Zolang jij bij ons klant blijft, blijft deze licentie geldig. 

Even snel een vraag?