Portfolio Janey Kok

Bekijk hier een aantal werken waar ik trots op ben. Elke website is met grote zorg en aandacht gemaakt om de best mogelijke gebruikerservaring te bieden.
Nu moet ik wel eerlijk zijn, ik ben dol op het toevoegen van beweging en animatie aan mijn websites. Het geeft ze een extra dimensie en zorgt ervoor dat ze eruit springen. Maar soms kan het lastig zijn om deze beweging goed op de foto te krijgen. Daarom kan het voorkomen dat je soms wat verschuivingen ziet op de foto’s <3

Maar maak je geen zorgen, als je liever een meer statische website wilt, kan ik dat ook voor je maken. 

Als je een van mijn websites wilt bekijken, hoef je alleen maar de naam in Google te typen. Grote kans dat je hem meteen bovenaan de zoekresultaten ziet staan. Want laten we eerlijk zijn, als je een website laat maken, wil je dat mensen hem snel en makkelijk kunnen vinden, toch?

Dus neem gerust een kijkje en laat me weten wat je ervan vindt. En als je vragen hebt of speciale wensen, aarzel dan niet om contact met me op te nemen. Ik help je graag om jouw ideale website te maken!

Zonnetjesweek 2023
bounce-by-lize-website
Bekijk de website van human social
hikenbiken.nl
Zonnetjesweek 2023
bounce-by-lize-website
hikenbiken.nl

Wil jij hier graag tussen staan?

Dat kunnen we regelen. Weet je al precies wat je wil? Fantastisch.

Heb je van alles in je hoofd maar weet je niet hoe je dit samenvat in een geweldige website? Laten we dan even brainstormen en kijken naar de verschillende mogelijkheden.

Neem hieronder contact met mij op en dan help ik jou met het vertalen van jou verhaal in een website die echt bij jou én jouw ideale klant past!

Lieve woorden

|

Mijn domeinnaam had ik al aangeschaft maar ik keek er zo tegen op om zelf een website te bouwen. Pas een jaar later durfde ik de stap te wagen en heb ik Janey benaderd. Ze bood een luisterend oor, ik vertelde haar mijn ideeën en wensen. Zij is daar mee aan de slag gegaan. Ik zag de dingen terug die ik wilde maar ook haar eigen input was te zien en daar was ik heel erg blij mee want daar was ik zelf niet op gekomen. Trots ben ik op mijn website. Ik laat het aan iedereen zien. Het was een feestje om met Janey samen te werken. Zij is mij go-to voor webdesign. Voor mijn nieuwe business idee zal een nieuwe website moeten worden gemaakt. Daar ga ik Janey absoluut weer voor vragen.

– Daisy de Fretes

www.daisydefretes.com

|

Lang heb ik getwijfeld of ik zelf een website wilde bouwen, maar ik ben onwijs blij dat ik het aan Janey heb overgelaten. Ze is communicatief sterk, luistert naar je, denkt met je mee en is ook nog eens heel creatief. Binnen mum van tijd heeft ze de website van m’n dromen gecreëerd waardoor ik al veel mooie mensen heb mogen toevoegen aan mijn klantenkring. Heel erg bedankt Janey

– Maaike van de Graaf

www.maaikevandegraaf.com

|

Janey heeft mijn website gemaakt en daar ben ik ontzettend blij mee. De website is super mooi, hartstikke snel en in het hele proces heeft Janey van a tot z met me meegedacht. Eerder heb ik zelf een website gemaakt voor een eigen reisblog, maar ik ben zó blij dat ik het heb uitbesteed dit keer. Het is zóveel meer dan een gemiddelde website en krijg er iedere dag nog complimenten over. Ik raad Janey 100% aan.

– Kristel Jansen

www.kristeljansen.com

Janey kok webdesigner
Even snel een vraag?