Janey kok webdesigner volendam

Janey Kok, webdesigner uit Volendam

Welkom bij Janey Kok Webdesign! Ik ben Janey Kok, een toegewijde webdesigner uit Volendam die haar passie voor design en technologie heeft omgezet in een eigen bedrijf. Ik heb Information Science gestudeerd aan de Vrije Universiteit van Amsterdam en ontwikkelde daar mijn liefde voor webdesign. Ik geloof dat een baan niet alleen uit werken moet bestaan, maar ook uit passie en creativiteit.

Ik wil graag samenwerken met mijn klanten om hun verhaal en passie tot leven te brengen op hun website. Ik neem de tijd om jouw website op maat te maken, zodat jij een onderscheidend en uniek pareltje ontvangt dat perfect aansluit bij jouw bedrijf en visie. Door mijn opleiding en ervaring weet ik precies hoe ik een website moet ontwerpen die zowel mooi als functioneel is.

Als je op zoek bent naar een webdesigner die je begrijpt en die jouw verhaal tot leven kan brengen, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Neem gerust contact met me op en samen creëren we een website waar jij en jouw klanten trots op zullen zijn!

Janey Kok webdesigner
Janey Kok webdesign

Webdesign op maat: een unieke en persoonlijke aanpak

Heldere communicatie en een goede klantrelatie staan bij mij op nummer één en ik ben gemakkelijk te bereiken via mail en WhatsApp. Samen werken we aan jouw unieke website, zonder saaie templates en standaardwerk. Ik geloof in het samenwerken met mijn klanten om te zorgen dat hun website op en top bij hen past.

Laat mij je helpen om jouw website tot leven te brengen en samen te werken aan jouw online succes. Waar wacht je nog op? Neem nu direct contact met mij op voor een unieke en op maat gemaakte website-ervaring!

webdesigner volendam

Het is tijd om boven
jezelf uit te stijgen

Naast het mooie design, moet jouw website natuurlijk ook converterend zijn. Het is voor iedereen het doel om meer klanten aan te trekken, toch?

Met mijn ervaring in UX Design zorgen we ervoor dat jouw website de perfecte gebruikerservaring biedt en juist die klanten aantrekt waar jij naar op zoek bent!

Toe aan de volgende stap in jouw business?

Laat me jou helpen met het allerbeste webdesign. Woon je in Volendam? Dan kom ik langs. Anders is daar de wondere digitale wereld voor een afspraak. Bekijk hieronder in mijn agenda welke tijd/datum ik nog beschikbaar ben of neem contact op via het contactformulier en dan spreek ik je snel!

Even snel een vraag?