Janey kok webdesigner volendam

Janey Kok, webdesigner uit Volendam

Aangenaam, Janey Kok, jouw webdesigner uit Volendam. Ondanks het feit dat ik afgestudeerd ben voor Information Science aan de Vrije universiteit van Amsterdam, schreeuwde alles in mij: ‘geen 9-5 of kantoorbaan, please’. Dat wil overigens niet zeggen dat ik Information Science niets vond, want in deze tijd ontwikkelde ik de liefde voor webdesign. Hier is het zaadje geplant. Mijn creativiteit werd geprikkeld en Janey Kok Webdesign was een feit.

Hoe meer klanten ik kreeg, hoe leuker ik het contact en het netwerken met anderen vond. Door samen in gesprek te gaan, komen we erachter wat bij jouw website past.

Een website wordt pas écht goed als je me meeneemt in jouw passie én jouw verhaal. Het leuke aan webdesign is dat ik het samen mét jou doe. Stap voor stap bepalen we wat je mooi vindt. We nemen de tijd om jouw website écht op maat te maken. Waar allerlei webdesignbureaus binnen no time een standaard website opleveren, ontvang jij een onderscheidend pareltje.

Janey Kok webdesigner
Janey Kok webdesign

Webdesign voor Ambitieuze ondernemers

Naast dat ik mezelf een ambitieuze ondernemer noem, werk ik ook het liefst samen met ambitieuze ondernemers met grootse plannen en mooie doelen.

Mijn kernwaarden naast ambities? Duidelijke communicatie, helderheid en een goede klantrelatie. Ik ben goed te bereiken, via mail en via whatsapp. We weten dus wat we aan elkaar hebben.

Een uniek ontwerp

Geen standaardwerk, geen templates die je overal ziet, maar een uniek design dat nog beter is dan je hoopte. Het leuke is dat ik het samen mét jou doe. Stap voor stap werken we naar jouw unieke design toe.

webdesigner volendam

Het is tijd om boven
jezelf uit te stijgen

Naast het mooie design, moet jouw website natuurlijk ook converterend zijn. Het is voor iedereen het doel om meer klanten aan te trekken, toch?

Met mijn ervaring in UX Design zorgen we ervoor dat jouw website de perfecte gebruikerservaring biedt en juist die klanten aantrekt waar jij naar op zoek bent!

Toe aan de volgende stap in jouw business?

Laat me jou helpen met het allerbeste webdesign. Woon je in Volendam? Dan kom ik langs. Anders is daar de wondere digitale wereld voor een afspraak. Bekijk hieronder in mijn agenda welke tijd/datum ik nog beschikbaar ben of neem contact op via het contactformulier en dan spreek ik je snel!

Even snel een vraag?